Program nawożenia dolistnego wiśni
-
nabrzmiewanie
pąków
pękanie
pąków
pierwsze
liście
biały pąk
kwitnienie
opadanie
płatków
wzrost
zawiązków
wzrost
owoców
zbiory
po zbiorach
Wuxal Kombi 3-5 l/ha
jeżeli występuje potrzeba uzupełnienia
niedoborów
Wuxal P45 1,5 l/ha
zapylenie, podziały komórkowe
Wuxal K40 3-5 l/ha
dla polepszenia kwitnienia i zapylania
jak również wzrostu odporności roślin
na choroby i przymrozki
Wuxal Boron
2-3 l/ha
dla polepszenia
kwitnienia oraz
zapylenia
uzupełnienie
niedoboru boru
Wuxal Calcium 3-5 l/ha
zaopatrzenie w wapń
redukcja pękania owoców
poprawa wielkości owoców
Wuxal Mikro 1 l/ha
uzupełnienie niedoborów
zapobiegawczo i interwencyjnie
Wuxal Micro 1 l/ha
Wuxal Amonocal 3-5 l/ha
ograniczenie pękania owoców
poprawa odporności na choroby
fizjologiczne
Wuxal Boron
2-3 l/ha
dla poprawy
zimotrwałości
przygotowanie rezerw
azotu
W całym sezonie zalecamy stosowanie Wuxalu Ascofol 2-3 l/ha lub Wuxal Aminoplus 2-3 l/ha w razie wystąpienia stresu,
dla zwiększenia odporności na choroby i ze względu na decydujący wpływ na jakość i wielkość owoców.
-
nabrzmiewanie
pąków
pękanie
pąków
pierwsze
liście
biały pąk
kwitnienie
opadanie
płatków
wzrost
zawiązków
wzrost
owoców
zbiory
po zbiorach
Wuxal Kombi 3-5 l/ha
jeżeli występuje potrzeba uzupełnienia
niedoborów
Wuxal P45 1,5 l/ha
zapylenie, podziały komórkowe
Wuxal K40 3-5 l/ha
dla polepszenia kwitnienia i zapylania
jak również wzrostu odporności roślin
na choroby i przymrozki
Wuxal Boron
2-3 l/ha
dla polepszenia
kwitnienia oraz
zapylenia
uzupełnienie
niedoboru boru
Wuxal Calcium 3-5 l/ha
zaopatrzenie w wapń
redukcja pękania owoców
poprawa wielkości owoców
Wuxal Mikro 1 l/ha
uzupełnienie niedoborów
zapobiegawczo i interwencyjnie
Wuxal Micro 1 l/ha
Wuxal Amonocal 3-5 l/ha
ograniczenie pękania owoców
poprawa odporności na choroby
fizjologiczne
Wuxal Boron
2-3 l/ha
dla poprawy
zimotrwałości
przygotowanie rezerw
azotu
W całym sezonie zalecamy stosowanie Wuxalu Ascofol 2-3 l/ha lub Wuxal Aminoplus 2-3 l/ha w razie wystąpienia stresu,
dla zwiększenia odporności na choroby i ze względu na decydujący wpływ na jakość i wielkość owoców.
Strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Czytaj więcej.
Zamknij